Fakta

BMJ Maskinfabrik A/S
Skalmstrupvej 10
7850 Stoholm

Telefon 97 54 22 77
www.skibsfiltre.dk

Indehaver: Poul Pinholt
Medarbejdere: 10

Underleverandør til industrien.

Alt i stål og metaller, stor know-how i plastmaterialer.

Også maskinfremstilling til fx landbrug.

Mangler lige nu teknikere / maskinarbejdere.

 
 

BMJ Maskinfabrik A/S inviterer indenfor. BMJ Maskinfabrik A/S på  Skalmstrupvej i Stoholm holder åbent hus, når der på lørdag er Åben By. Firmaet mangler folk og håber interesserede vil kikke indenfor.

www.Fjendsavis.dk

af Grethe Larsen

BMJ Maskinfabrik A/S i Stoholm blev overtaget af Poul Pinholt for cirka 12 år siden og har udviklet sig støt i opadgående retning siden da.
Der er investeret meget i ny teknologi og nye maskiner. Medarbejderstaben er vokset i takt hermed og består i dag af 10 personer og et par hjælpedrenge.
De ansatte er maskinarbejdere, smede, ingeniører, teknikere, certifikatsvejsere og programmører. Aldersmæssigt er de mellem 25 og godt 60 år gamle.
- Jeg synes, her er en god atmosfære, siger Poul Pinholt, som selv tilbringer det meste af sin tid ude på værkstedet og derfor har en god fornemmelse af, hvad der rører sig.
- Folkene er engagerede og følger med i, hvad der foregår. Alle har lyst til, at der er gang i den. Men vi kunne sagtens bruge flere maskinarbejdere eller teknikere, understreger den travle, men rolige indehaver.
Der lægges vægt på, at de ansatte har gode arbejdsstillinger og ikke besværes af tunge løft. Næste tiltag bliver derfor i smedeafdelingen, hvor arbejdet skal lettes.
BMJ Maskinfabrik A/S producerer og leverer til mange forskellige kunder - teglværker, støberier, skibsværfter og mange andre, små som store virksomheder. Også maskinfremstilling til for eksempel landbrugsektoren klarer firmaet. Til skibsværfterne fremstilles skibsfiltre til fartøjer i den danske handels- og fiskeflåde samt til mange andre skibe over hele verden. Det er såvel standard- som specialmodeller af skibsfiltre, der laves. Mindre standardmodeller er altid på lager, mens større modeller fremstilles hurtigt på bestilling.
Udover at arbejde i stål i alle afskygninger, arbejdes der også i teknisk plast. Emnerne bearbejdes på CNC-styrede maskiner og kan enten fræses, drejes eller saves. Desuden svejses, bukkes og valses.
Kvaliteten sættes i højsædet, og kontrollen er i top.
- Er der en sjælden gang en opgave, som vi føler, vi ikke kan magte tilfredsstillende, takker vi hellere nej end at love noget, vi ikke kan overholde, siger Poul Pinholt.
Poul Pinholt er selv uddannet ingeniør og kommer fra Roslev. Ledige jobs hang ikke på træerne, da han skulle ud at søge, så da de tidligere ejere af BMJ Maskinfabrik A/S ønskede at sælge, slog han til og rykkede såvel job- som familiemæssigt teltpælene til Stoholm. Det har hverken han eller den øvrige del af familien fortrudt.
Webdesign: MediaConnect ApS